Der er mange kaffemaskiner på markedet, og det kan være svært at vælge den rigtige. Men før du køber en maskine, skal du finde ud af, hvilken slags kaffedrikker du er.
Hvis du kan lide iskaffe, så er en koldbrygger nok det bedste valg for dig. Hvis du kan lide kaffe med smag, så er en espressomaskine din bedste mulighed. Hvis du kan lide latte og cappuccino, så vil en mælkeskummer komme godt med. Til sidst, hvis du bare vil lave sort kaffe eller espressoshots uden besvær, vil en drypmaskine fint passe til dine behov.
De bedste dryppekaffemaskiner under $100
De bedste dryp kaffemaskiner under $100 er dem, der kan lave en god kop kaffe uden at det koster for meget.
Der findes mange forskellige typer dryp kaffemaskiner derude, men vi har indsnævret det til fem i denne artikel.
Bedste kommercielle espressomaskiner du kan købe online
Kommercielle espressomaskiner er designet til at producere en stor mængde drikkevarer i timen.
Du kan læse meget mere om kaffemaskine test her.
De findes normalt i kaffebarer, caféer og restauranter.
Nogle kommercielle espressomaskiner kan også findes i kontorkøkkener.
Nedenfor er en liste over de bedste kommercielle espressomaskiner, du kan købe online:
1) Gaggia Accademia Espressomaskine – Denne maskine er designet til at producere op til 3 drinks i minuttet og har en brugervenlig touchscreen-grænseflade. 2) La Marzocco GS3 – Denne maskine har en indbygget kværn og er i stand til at producere op til 4 drinks i minuttet. Den har også et PID-temperaturkontrolsystem til perfekt brygning hver gang. 3) Rocket Espresso-maskine – Denne maskine tilbyder en automatisk doser, og den er i stand til at producere op til 6 drinks i minuttet med sine dobbeltkedler. Den har også en integreret damprør og varmtvandsdispenser for ekstra bekvemmelighed.
Hvad er forskellen mellem Cold Brew og iskaffe?
Iskaffe laves ved at brygge varm kaffe og derefter hælde den over is. Dette er den mest populære måde at lave iskaffe på, fordi isen smelter, fortynder kaffen og giver den en mere vandig konsistens.
Cold brew laves ved at trække malede kaffebønner i koldt vand i 12-24 timer. Resultatet er en meget mindre syrlig smag end iskaffe, hvilket gør den mere velsmagende for de fleste drikkende.
Iskaffe laves normalt med varmbrygget kaffe, der er blevet hældt over isterninger for at køle drikken ned før indtagelse. Kolde bryg laves normalt ved at trække bønner i koldt vand i 12-24 timer, før de sigtes og serveres kolde.
Hvordan brygger man den perfekte franske presse derhjemme?
Den franske presse er en kaffebrygger, der kan bruges derhjemme. Det er en enkel og nem måde at brygge frisk kaffe på.
Det er vigtigt at bruge den rigtige mængde kaffe og vand, da det vil afgøre smagen af din drik. Ideelt set bør du bruge en spiseskefuld malet kaffe for hver otte ounce vand.